Zeehondensafari Westerschelde 2023

Weleens voor de mooiste Boulevard van Nederland gevaren met een bezichtiging van zeehondjes in de korte nabijheid? Waarschijnlijk niet. Vanaf heden is het mogelijk om met Rondvaart Vlissingen zo’n mooie vaartocht te maken. 

Wat kunt u verwachten tijdens een rondvaart?

De rondvaarten Vlissingen vertrekken vanuit de Binnenhaven Vlissingen, gaan over de Westerschelde, langs Michiel de Ruyter tot de Nolle. Daarnaast wordt door de aanwezigheid van de grote coasters en containerschepen een actieve maritieme sfeer tijdens de vaartocht gecreëerd. Het geheel maakt deze rondvaart tot een ware belevenis. De duur van de rondvaart, mede afhankelijk van het getijde, bedraagt ongeveer 3 uur. Vertrek en aankomst in de Binnenhaven Vlissingen.

Wanneer / Vaarperiode Rondvaarten

Elke vrijdagen & zaterdagen in juli en augustus zijn er om 11.30 uur rondvaarten vanuit de Vlissingse Binnenhaven. Voor komend seizoen zijn er inmiddels kaarten beschikbaar. Reserveren is in verband met het maximum aantal mensen (100-120 personen) noodzakelijk, via het invulformulier op deze site.

De kosten p.p. bedragen voor volwassenen: € 20,75. Kinderen tot 12 jaar : € 17,25

N.B. Op vrijdag 25 augustus zijn er geen rondvaarten vanuit Vlissingen. Op zaterdag 26 Augustus de laatste zeehondensafari van dit jaar

Besloten groepen

Op aanvraag is het voor gezelschappen vanaf 30 personen het gehele jaar mogelijk, met vertrek Binnenhaven Vlissingen, een vaartocht op de Westerschelde te maken. Wij adviseren u ruim vooraf een aanvraag per mail te doen. Helaas hebben wij, nog geen vaste ligplaats in Vlissingen. Uiteraard hebben wij wel het verzoek ingediend bij de Gemeente Vlissingen om een vaste ligplaats mogelijk te maken. Dit proces loopt nog steeds.

Hele schip afhuren?

Het is mogelijk het gehele jaar verschillende schepen af te huren voor uw verjaardag, familiefeest of bedrijfspresentatie. Voor meer informatie en prijzen, vul het contactformulier in.

Locatie en parkeren

De opstapplaats voor de rondvaart in juli en augustus is in de Binnenhaven van Vlissingen (voor de sluis), nabij de verschillende loodsboten. Parkeren kunt u in de directe omgeving onder andere op de gratis parkeerplaatsen bij het NS-Station.

Kaartverkoop en Reserveren

Reserveren is gewenst. Dit kunt u doen via het sturen van een e-mail via contactformulier. Last-minute Kaartverkoop is op dag van vertrek ook aan boord mogelijk (11.00 uur). Op vrijdag 26 augustus zijn er nog kaarten aan boord beschikbaar.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in, zodat wij u goed en volledig kunnen informeren, of mail info@rondvaartvlissingen.nl 

Wij hopen u te verwelkomen op één van onze rondvaarten vanuit Vlissingen.