Zeehondensafari Westerschelde met “Lady Madeleine”

Weleens voor de mooiste Boulevard van Nederland gevaren met een bezichtiging van zeehondjes in de korte nabijheid? Waarschijnlijk niet. Vanaf heden is het mogelijk om met Rondvaart Vlissingen zo’n mooie vaartocht te maken. Zaterdag 21 augustus zijn er geen kaarten meer beschikbaar, wel voor vrijdag 27 of zaterdag 28.

 

Wat kunt u verwachten tijdens een rondvaart?

De rondvaarten Vlissingen vertrekken vanuit de Binnenhaven Vlissingen, gaan over de Westerschelde, langs Michiel de Ruyter tot de Nolle. Daarnaast wordt door de aanwezigheid van de grote coasters en containerschepen een actieve maritieme sfeer tijdens de vaartocht gecreëerd. Het geheel maakt deze rondvaart tot een ware belevenis. De duur van de rondvaart, mede afhankelijk van het getijde, bedraagt ongeveer 3 uur. Vertrek- en aankomst in de Binnenhaven Vlissingen.

Wanneer / Vaarperiode Rondvaarten

Elke vrijdag en zaterdagen in juli en augustus zijn er om 11.30 uur rondvaarten vanuit de Vlissingse Binnenhaven. Voor komend seizoen zijn er inmiddels kaarten beschikbaar. Reserveren is in verband met maximum aantal mensen gewenst, via het invulformulier op deze site.

De kosten p.p. bedragen voor volwassenen: € 18,50. Kinderen tot 12 jaar : € 10,75

Besloten groepen

Op aanvraag is het voor gezelschappen vanaf 30 personen is het gehele jaar mogelijk, met vertrek Binnenhaven Vlissingen, een vaartocht op de Westerschelde te maken. Wij adviseren u ruim vooraf een aanvraag per mail te doen. Helaas hebben wij, nog geen vaste ligplaats in Vlissingen. Uiteraard hebben wij wel het verzoek ingediend bij de Gemeente Vlissingen om een vaste ligplaats mogelijk te maken. Dit proces loopt nog steeds.

Hele schip afhuren?

Het is mogelijk het gehele jaar verschillende schepen af te huren voor uw verjaardag, familiefeest of bedrijfspresentatie. Voor meer informatie en prijzen, vul het contactformulier in.

Locatie en parkeren

De opstapplaats voor de rondvaart in juli en augustus is in de Binnenhaven van Vlissingen (voor de sluis), nabij de verschillende loodsboten. Parkeren kunt u in de directe omgeving onder andere op de gratis parkeerplaatsen bij het NS-Station.

Kaartverkoop en Reserveren

Reserveren is gewenst. Dit kunt u middels het sturen van een e-mail via contactformulier. Last-minute Kaartverkoop is op dag van vertrek ook aan boord mogelijk (11.00 uur).

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in, zodat wij u goed en volledig kunnen informeren, of mail info@rondvaartvlissingen.nl 

Wij hopen u te verwelkomen op één van onze rondvaarten vanuit Vlissingen.